AMADEO Freeflex – Sectech Lillestrøm 09-10.03.22

AMADEO Nordic på Sectech 2022, 9-10 Mars

Onsdag 9 Mars åpner Sectech Lillestrøm dørene. Sectech er messe som omhandler sikkerhetsteknologi og på stand A530 vil dere finne AMADEO Nordic og vårt bidrag til adgangskontroll verden. Dette er vår aller første messe i Norge og vi gleder oss til å vise frem vår nyeste teknologi innen både mekanisk og elektronisk lås.

Sectech åpningstider:

Onsdag 9.03.22 09:00-16:0

Torsdag 10.03.22 09:00 – 15:30

AMADEO FreeFlex 3DS Systemet

Dette er et revolusjonerende produkt som fullstendig knuser den konvensjonelle metoden for å sette opp et mekanisk låsesystem.

Med binærkodede nøkler og sylindre er det ikke lenger behov for en tradisjonell låseplan.

 

Nøkkelen:

Sylinder kjernen:

Rund og oval sylinder:

AMADEO FreeFlex 3DS

AMADEO 3DS er verdens første binær kodet mekaniske låsesystem. Fremfor å benytte tradisjonelle stifter i sylinderen, inneholder AMADEO 3DS 12 skiver av 3 ulike typer med 8 variasjoner. Dette resulterer i binær koding kjent fra kryptering av elektroniske låser og utgir 12 x 8 = 96bit kryptering. AMADEO 3DS er verdens første og eneste mekaniske lås med denne type sikkerhet og konstruksjon.

Den unike bølgete nøkkelen til AMADEO 3DS er reversibel og kan benyttes uavhengig av «opp eller ned» på nøkkelen. Grunnet de 79 kvadrillioner variasjonene er alle nøkler og sylindere unike. Konstruksjon og produksjon av låsesystemene regnes ut og produseres basert på AMADEO Integra’s algoritme som sørger for å gi alle våre kunder «Amadeo FreeFlex». Det betyr at med AMADEO 3DS er det ikke behov for utarbeidelse av en fast låseplan eller spesifikke nøkkeltyper. I AMADEO integra cloud har eier av sylinder eller nøkkel full oversikt over dører, hengelåser, skap etc. som de har fått eller gitt tilgang til.

Negativ avlesning av nøkkel

AMADEO 3DS er og verdens eneste sylinder som også har negativ avlesning av nøkkelen. Ved hjelp negativ avlesninger er det da umulig å modifisere en nøkkel til en annen nøkkel i samme system, som har høyere adgangs nivå (drilling, filing eller fresing).

Sideavlesning

På grunn av at det ikke brukes fjærer, ruller skivene over kjernens kurve og skanner nøkkelen sidelengs – med veldig lite slitasje. Derfor kan nøkler brukes på lang sikt for svært ofte brukte dører uten å slipe nøkkelen eller utvide nøkkelkanalen (for eksempel: sentrallåsesystemer).

Høyeste kvalitet

Grunnet bruk av disker i sylinderen fremfor stifter, er hele AMADEO 3DS sylinderen laget SS316 også kjent som herdet syrefast stål. Dette gjør holdbarheten på sylinderen vil overgå alt annet som bruker mykere standard materialer som f.eks. messing. De fjærbelastede diskene; positive, negative og de unike for profilen, sklir over nøkkel tilnærmet uten motstand og slitasje (SS316), og hindrer derfor at nøkkelen slites ned eller at åpning til nøkkel vies ut over tid.

Besøk amadeonordic.com for mer informasjon.

Håper vi sees på stand A530.

SECTECH er en utstilling og et seminarprogram i kompakt format, med stort potensial. Utstillingen og seminarene fokuserer utelukkende på sikkerhetsteknologi.

SECTECH er møtepunktet for leverandører, installatører, konsulenter og innkjøpsansvarlige for sluttbrukere innen sikkerhet. Utstillere og besøkende kan samhandle og bli oppdatert på den siste utviklingen.

Lates news

Hitec 2022

Come and see us… 28 to 30 June AMADEO will be exhibiting at HITEC in Orlando. It will be the

Read more