AMADEO 3DS – 100% mekanisk sylinder, uten behov for låseplan!

AMADEO 3DS – 100% mekanisk sylinder, uten behov for låseplan!

Takket være det enestående R&D laget og tiår med mekanisk ingeniør erfaring, kan AMADEO stolt presentere det kraftigste mekaniske lås systemet i verden.

Hvorfor?

Med 79 228 162 514 264 337 593 543 950 336 (mer enn 79 kvadrilliarder) unike nøkler, som alle blir holdt rede på og kontrolleres av programvaren AMADEO INTEGRA. Dette gjør brukeren i stand til å installere de ønskede låsene og lage en nøkkel uten å måtte bekymre seg over konflikter i låsplanen, eller at det er andre nøkler der ute som passer i deres sylinder.

Hvordan?

Innovasjonen binærkodede sylindere: AMADEO 3DS

AMADEO 3DS Systemet bruker 12 skiver i stedet for stifter som brukes i tradisjonelle sylindere. Dette resulterer i en binær koding på 12 x 8 = 96 bit kryptering. Til sammenlikning bruker internett, nettverk og data beskyttelse 128 bit kryptering (AES), som er det mest sikre vi har i dag. Dette gjør hver eneste sylinder som produseres unik.

Med sin 96 bit kryptering blir AMADEO 3DS en unik innovasjon innen mekaniske lås systemer. For å dekode en nøkkel, selv med avansert utstyr, vil ta mer enn 5000 år på grunn av de 79 228 162 514 264 337 593 543 950 336 unike nøkkel mulighetene.

For å gi en ide om hvor mye 79 kvadrilliarder er kan du tenke deg alle de 2,7 mm nøklene stablet oppå hverandre. Dette resulterer i et tårn som er 198 070 406 285 661 000 000 000 kilometer høyt. Det er mer enn 1,3 billiarder ganger avstanden mellom jorda og sola. Hvis man skulle reise den avstanden i lysets hastighet ville det tatt mer enn 20 billioner år.

Ultimat beskyttelse

AMADEO 3DS sylindre gir den ultimate beskyttelse.

  1. Hele sylinderen og alle dens deler, tønne, skiver og hus er laget av 100% SS316 rustfritt stål. Dette gjør den nærmest umulig å bore opp. Det gjør også at låsen er meget pålitelig og resistent mot slitasje, selv for de mest trafikkerte dørene.
  2. AMADEO 3DS gir mulighet for 100% personlige profiler. I stedet for å måtte dele nøkkelprofil med andre, enten det er naboen eller en kollega. Dette er mulig på grunn av den binære kodingen og de unike nøklene.
  3. Alle AMADEO 3DS sylindre kommer med et unikt ID-kort som forsikrer at nøkler kun leveres eller produseres av autoriserte forhandlere. Med AMADEO 3DS er det ikke lenger mulig å få nøkler produsert «under radaren». Systemet tilhører eier av sylinderen, og ID-kortet med to veis autentifikasjon i AMADEO INTEGRA SKYACCESS sky portal er den eneste måten å bestille en nøkkel. En AMADEO ID tillater kun sertifiserte AMADEO service sentere å åpne AMADEO kontoen og produsere den forespurte nøkkelen. Dette vil skje umiddelbart, og all informasjon og data om alle nøkler som noensinne blir laget blir loggført.
  4. AMADEO 3DS har flere patenter som gjør at systemet og nøklene er juridisk beskyttet. Dette er med på å forsikre at kun AMADEO partnere kan produsere og distribuere nøkler med personlig profil.

AMADEO FREEFLEX LÅS SYSTEM

FreeFlex er betegnelsen AMADEO bruker på systemet, og betyr mekaniske sylindre uten at det er nødvendig med masse planlegging på forhånd eller at man må bytte sylindere når nye brukere trenger tilgang. AMADEO 3DS lås systemet tilbyr mye høyere ytelse enn vanlige systemer. Ved bruk av 3DS lås systemet vil hver bruker kun motta en nøkkel, uansett hvor komplisert systemet med låsene er. Hvis det er nødvendig å gjøre endringer trenger man bare å bytte ut nøkkelen. Den nye nøkkelen vil da ha flere eller færre tilgangsrettigheter.

Kraften i FreeFlex systemet ligger i den unike binære kodingen. Det binær kodede låssystemet består av unikt kodede sylindere, der sylindrene passer bestemte data typer og koder, men har ingen direkte assosiasjon med hverandre (ingen tradisjonell låsplan). Koden skrives som 0 og 1, vanlig dataspråk. Det er derfor mulig å lagre informasjon direkte på nøkkelen, som igjen kan leses av sylinderen uten bruk av batterier. Lagringskapasiteten til en nøkkel er direkte relatert til antall bit.

Om AMADEO Systems GmbH

AMADEO Systems er et innovativt og dynamisk internasjonalt selskap som kombinerer erfaring, profesjonalitet og kreativitet. Kjernekompetansen er utvikling og levering av innovative løsninger innen adgangskontroll systemer.

Topp moderne teknologi

Ved å hele tiden lytte til markedets behov kan vi tilby skreddersydde løsninger som møter de høye kravene som stilles til sikkerhet og de organisatoriske behovene til våre kunder. R&D laget til AMADEO jobber konstant med utvikling av nye produkter, noe som har resultert i registrering av flere europeiske patenter.

Lang erfaring

Vår kompetanse har blitt bevist opp gjennom årene ved noen av de mest prominente og prestisjefulle prosjektene. Blant våre kunder er noen av de mest kjente aktørene innen hotell og serveringsbransjen, Fitness og fritid, helse, utdanning og kommersielle sektorer.

Den beste kvaliteten verden over

AMADEO sin virksomhet er verdensomspennende og har derfor opparbeidet seg mye internasjonal prosjekterfaring. For å kunne garantere våre kunder en presis, transparent og hurtig prosess forholder vi oss til strenge rutiner for kvalitetskontroll.

Serviceorientert

Takket være vårt ekspansive distribusjon- og servicenettverk opprettholder AMADEO et verdensomspennende nærvær. Vi tilbyr våre kunder omfattende service gjennom hele produktets levetid. Fra første kontakt og gjennom hele prosessen med spesifikasjoner, installasjon og kundeservice. Vår kundeservice er til din disposisjon 24/7, 365 dager i året. Vi er her for deg!

Les flere artikler

AMADEO Mobil resepsjon

AMADEO Mobil Resepsjon AMADEO Mobil Resepsjon er en app med kraften til en resepsjonsskranke, og krever ikke noe proprietær maskinvare.

AMADEO skuddsikker lås

AMADEO skuddsikker lås     AMADEO er stolte av å kunngjøre at AMADEO FreeFlex og a-Lock har mottatt EN 1522/1523

Hitec 2022

Come and see us… 28 to 30 June AMADEO will be exhibiting at HITEC in Orlando. It will be the

Lates news

Hitec 2022

Come and see us… 28 to 30 June AMADEO will be exhibiting at HITEC in Orlando. It will be the

Read more