AMADEO skuddsikker lås

AMADEO skuddsikker lås

 

 

AMADEO er stolte av å kunngjøre at AMADEO FreeFlex og a-Lock har mottatt EN 1522/1523 skuddsikre sertifikater fra EDM-laboratoriet.

 

Som et sikkerhets- og adgangskontrollselskap er AMADEO stolt av å tilby produkter som muliggjør jevn flyt av mennesker, samtidig som de holder de høyeste sikkerhetsstandardene. For aktører som militær-, politi- eller andre høysikkerhetskunder var dette imidlertid ikke nok.

 

Alle AMADEO FreeFlex-sylindere og a-låser er svært pålitelige og slitesterke, og tåler de tøffeste forhold. Likevel har noen kunder bedt oss om å gå til neste nivå og gi dem skuddsikre løsninger. Vi tok utfordringen, og forberedte produktene våre for å bli testet i henhold til de strenge EN1522/1523-normene. Sylindrene og låsene har bestått testen med letthet, etter å ha motstått skudd forskjellige kaliber våpen og kuler.

 

AMADEO a-Lock er en toppmoderne batteridrevet adgangskontrolllås, betjent av RFID-kort, brikker og mobilnøkler (NFC, BLE eller PWA). Det er en ekte trådløs nettlås med verdensrekordrekkevidde på opptil 150 meter, noe som gjør den til den eneste virkelige løsningen for et trådløst nettbasert adgangskontrollsystem.

 

De patenterte AMADEO FreeFlex-nøklene og sylindrene er AMADEOs innovative mekaniske adgangskontrollløsning, som tillater dynamiske låseplaner, selv etter at sylindrene er laget og installert (data på nøkkel). Systemet er beskyttet mot kloning og hacking gjennom 96-bits binære krypterte nøkler, og MIM-kjerne i rustfritt stål og hus til sylindrene.

 

Både a-Lock og FreeFlex administreres med AMADEOs unike AOS (Amadeo Operating System) og Integra Cloud-programvare for å muliggjøre en enkel adgangskontrolladministrasjonsopplevelse.

 

Lates news

Hitec 2022

Come and see us… 28 to 30 June AMADEO will be exhibiting at HITEC in Orlando. It will be the

Read more